Zaštita povjerljivih podataka o transakciji

Sigurnost osobnih podataka

PRESTON Online trgovina, kao sastavni dio kompanije Dezen d.o.o. osigurava najvišu vrijednost u zaštiti Vaših ličnih podataka i privatnosti. Stoga koristimo pouzdane tehnologije šifriranja. Vaši podaci o narudžbi, debitnoj ili kreditnoj kartici prenose se u šifriranom obliku pomoću SSL (Secure Socket Layer) protokola. Svi osobni podaci obrađuju se povjerljivo.

SSL-enkripcija

Svi procesi naplate i informacije vezane za korisnički račun, osigurani su SSL protokolom, koji ima zaštitu od neovlaštenog pristupa. URL u Vašem pregledniku koji počinje s https:// označava da se nalazite u zaštićenom području. Kriptiranjem sadržaja, treća strana ne može dešifrirati podatke. Dešifrirati ih možemo jedino mi, jer jedino mi posjedujemo ključ za kriptiranje.

Plaćanje pouzećem / gotovinom prilikom preuzimanja

Ukoliko plaćate pouzećem / gotovinom prilikom preuzimanja, plaćanje izvršavate tek kad svoju narudžbu dobijete u ruke.

Virmansko plaćanje

Ukoliko plaćate virmanski, platna transakcija se izvodi direktno preko banke, pa u ovom slučaju sigurnost plaćanja ovisi o bankama, koje jako puno ulažu u sigurnost plaćanja. Rizik nije veći od kupnje u trgovini.

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prenosa. Time je omogućen siguran prenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računara i WebPay servisa, te obratno. WebPay servis i finansijske ustanove razmjenjuju podatke upotrebom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautorizovanog pristupa. Monri Payment Gateway je sertifikovan prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.