O nama

Preston je brend potpuno fokusiran na unapređenje kvalitete spavanja. Čvrsto vjerujemo da sve životne pobjede započinju zdravim snom.

Investirajući u najsavremenije tehnologije, poštujući stroga mjerila kvalitete, i pažljivo birajući materijale, Preston je postao sinonim za dobar san.

Svaki Preston proizvod je dizajniran, proizveden i kontroliran sa posebnom pažnjom.

Decenijsko iskustvo

Preston brend sastavni je dio kompanije DEZEN koja duže od decenije stvara visokokvalitetne modele sofa, boxspring kreveta i madraca. Dezen tim broji preko 100 stručnih uposlenika, a proizvodi kompanije dostupni su u više od 200 prodajnih centara.

Od samog osnivanja, vizija kompanije Dezen bila je kreirati visokokvalitetne proizvode sa prihvatljivom cijenom. Trenutna pozicija na tržištu, stalni rast, i kupci koji nam se iznova vraćaju dokaz je da smo u tome uspjeli. Brend Preston naslijedio je istu viziju! Zahvaljujući savremenim tehnologijama, visokoj produktivnosti i vlastitoj proizvodnji pocket jezgara koji ulaze u sastav većine madraca, uspijevamo postići vrhunski kvalitet proizvoda, uz prihvatljivu cijenu.

  • Istraži cjelokupnu kolekciju Preston madraca

    MADRACI 
  • Odaberi savršen nadmadrac za svoj krevet

    NADMADRACI 
  • Unikatna kolekcija boxspring i francuskih kreveta

    KREVETI