• Probalance

  Probalance tkanina pretvara tjelesnu toplinu u infracrvenu energiju kako bi potaknuo širenje i kontrakciju krvnih žila i povećao razinu kisika u krvi.

  Njegove prednosti uključuju stimulaciju zacjeljivanja mišića, povećanu izdržljivost i poboljšane atletske performanse. Osim što povećava energiju i ublažava bol, Probalance tkanina se također brzo suši.

  Madrac Loyd 
 • Silverline

  Srebrne niti unutar Silverline tkanine pomažu eliminirati statičku energiju koja se nakuplja u vašem tijelu tokom dana kako bi se smanjio stres i napetost. Ioni srebra ugrađeni u Silverline tkaninu sprječavaju bakterije i mirise kako bi stvorili ugodno i zdravo okruženje za spavanje. Njegova antibakterijska priroda sprječava rast bakterija.

  Ioni srebra redovito emitiraju negativne ione i infracrvenu energiju kako bi potaknuli cirkulaciju krvi i metabolizam.

  Madrac Wave 
 • Cashmere

  U usporedbi sa drugim prirodnim vlaknima, stopa apsorpcije vlage Cashmere tkanine je izrazito visoka. Štiti prirodnu toplinu svojom vrhunskom sposobnošću upijanja vlage. Lagana i prirodna struktura kašmira koja se vrlo dobro prilagođava ljudskom tijelu, pruža idealnu temperaturu okruženja za spavanje, i ne izaziva alergijske reakcije na tijelu.

  Madrac Cloud 
1 od 3