Uvijek među prvima !

Uvijek među prvima !

Preston je brend madraca koji je prisutan na tržištu Bosne i Hercegovine već dugi niz godina.

Tvrtka se bazira na proizvodnju kvalitetnih madraca koji će pružiti potpunu udobnost i kvalitetan san svojim korisnicima. U skladu s tim, tvrtka neprestano radi na poboljšanju svojih proizvoda i implementaciji inovativnih tehnologija u proizvodnji.

Preston koristi samo najbolje tkanine koje su prijateljske prema koži i ne izazivaju alergije.

U izradi madraca koristimo tehnologiju koja omogućuje madracima da dišu, što pomaže u održavanju optimalne temperature tijekom spavanja.

Tvrtka se trudi smanjiti svoj utjecaj na okoliš i koristi reciklirane materijale za izradu svojih proizvoda.

 

 

Cashmire

U usporedbi sa drugim prirodnim vlaknima, stopa apsorpcije vlage Cashmere tkanine je izrazito visoka. Štiti prirodnu toplinu svojom vrhunskom sposobnošću upijanja vlage. Lagana i prirodna struktura kašmira koja se vrlo dobro prilagođava ljudskom tijelu, pruža idealnu temperaturu okruženja za spavanje, i ne izaziva alergijske reakcije na tijelu.

Probalance Termoactive

Probalance tkanina pretvara tjelesnu toplinu u infracrvenu energiju kako bi potaknuo širenje i kontrakciju krvnih žila i povećao razinu kisika u krvi.
Njegove prednosti uključuju stimulaciju zacjeljivanja mišića, povećanu izdržljivost i poboljšane atletske performanse. Osim što povećava energiju i ublažava bol, upijajuća tkanina također se brzo suši.

Hybrid

Inovativna tehnologija izrade madraca kojom se kombinira više vrsta materijala poput zonskih Multipocket džepičastih jezgara, različitih vrsta pjene i visokokvalitetnih prirodnih tkanina. Hybrid madrace odlikuje izrazita sposobnost prilagodbe bez obzira na tjelesnu masu, konstituciju i način spavanja.
Silverline
Srebrne niti unutar Silverline tkanine pomažu eliminirati statičku energiju koja se nakuplja u vašem tijelu tokom dana kako bi se smanjio stres i napetost. Ioni srebra ugrađeni u Silverline madrac sprječavaju bakterije i mirise kako bi stvorili ugodno i zdravo okruženje za spavanje. Njegova antibakterijska priroda sprječava rast bakterija.
Ioni srebra redovito emitiraju negativne ione i infracrvenu energiju kako bi potaknuli cirkulaciju krvi i metabolizam.
Natrag na blog