Budi i ti nasmijan, odmoran...

Budi i ti nasmijan, odmoran...

Potpuno posvećeni zdravom spavanju ! 

Preston® tim kontinuiranim istraživanjem, testiranjem i unapređenjem proizvoda nastoji kreirati savršene madrace, za ugodne noći i jutra puna energije!

Decenijsko iskustvo

Preston® brend sastavni je dio kompanije Dezen koja više od decenije stvara visokokvalitetne modele sofa, boxspring kreveta i madraca. Dezen tim broji preko 100 stručnih uposlenika, a proizvodi kompanije dostupni su u preko 200 prodajnih centara.

Napredna tehnologija

U proizvodnji Preston® madraca koristi se savremena tehnologija, a cijeli proces se detaljno kontrolira. Zdravlje naših kupaca je na prvom mjestu! Zbog toga u procesu izrade madraca koristimo hotmelt ljepila koja su sigurna za zdravlje i okolinu.

Kvalitet nije nedostižan

Od samog osnivanja, vizija kompanije Dezen bila je kreirati visokokvalitetne proizvode sa prihvatljivom cijenom. Trenutna pozicija na tržištu, stalni rast, i kupci koji nam se iznova vraćaju dokaz je da smo u tome uspjeli. Brend Preston® naslijedio je istu viziju! Zahvaljujući savremenim tehnologijama, visokoj produktivnosti i vlastitoj proizvodnji pocket jezgara koji ulaze u sastav većine madraca, uspijevamo postići vrhunski kvalitet proizvoda, uz prihvatljivu cijenu.

Natrag na blog